4 берез. 2015 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

82

0

На вінницькій тролейбусній зупинці у взутті шукали вибухівку

На вінницькій тролейбусній зупинці у взутті шукали вибухівку

 У Вінниці міліція перевірила залишене на зупинці підозрілий пакунок із взуттям і механізмом


На вінницькій тролейбусній зупинці у взутті шукали вибухівку

 Сьогодні близько 14.00 на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення на тролейбусній зупинці по проспекті Коцюбинського у м. Вінниці підозрілих речей – взуття, під яким знаходилась частина механізму. Спеціалісти вибухотехнічної служби міліції, перевіривши знахідку, не виявили там вибухівки чи інших небезпечних речей.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Після виявлення на зупинці громадського транспорту підозрілих речей городяни відразу повідомили про це міліцію. Вже за декілька хвилин на місці працювала слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці подбали про заходи безпеки - територію обнесли обмежувальною стрічкою, перекрили рух транспорту та обмежили доступ людей. Вибухотехніки перевірили підозрілі речі та з’ясували, що вони не несуть небезпеку для оточуючих. На зупинці знаходилося залишене кимось взуття із частиною механізму дитячої іграшки.

Міліція вдячна громадянам за пильність, адже від цього напряму залежить безпека людей. Інформацію про виявлення підозрілих предметів, залишених без догляду валіз, пакунків, осіб, які виношують злочинні плани, потрібно повідомляти на цілодобові телефони «102», 59-33-22, 59-33-23.

ВИННИЦА.info