31 лип. 2019 16:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

78

0

На Вінниччині 16-річний водій збив 14-річного пішохода

На Вінниччині 16-річний водій збив 14-річного пішохода

16-річний підліток їхав за кермом «Жигулів» без ввімкненого світла – наїхав на неповнолітнього пішохода, який перебував на проїжджій частині дороги


На Вінниччині 16-річний водій збив 14-річного пішохода

29 липня у Жмеринському районі сталась ДТП, у якій травмувався 14-річний хлопець із с. Кудіївці. Попередньо, 16-річний підліток їхав за кермом «Жигулів» без ввімкненого світла – наїхав на неповнолітнього пішохода, який перебував на проїжджій частині дороги. Потерпілий госпіталізований до обласної дитячої лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 01:00 години. Попередньо, 16-річний підліток, перебуваючи за кермом автомобіля ВАЗ – 21013, рухався по дорозі без ввімкненого світла фар та здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, який перебував на проїзній частині дороги.

Внаслідок автопригоди 14-річний підліток госпіталізований до обласної дитячої лікарні. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Поліцейські з’ясовують усі обставини злочину та чому неповнолітній опинився за кермом автомобіля свого батька.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-ох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вінниця.info, фото поліції