8 трав. 2019 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

83

0

На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік

На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік

7 травня працівники оратівської поліції спільно з оперативниками обласного главку затримали підозрюваного, причетного до смерті 54-річного жителя с. Якимівка Оратівського району.


На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік

7 травня працівники оратівської поліції спільно з оперативниками обласного главку затримали підозрюваного, причетного до смерті 54-річного жителя с. Якимівка Оратівського району. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс численні удари руками по голові та тулубу потерпілому.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

6 травня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона виявила мертвим свого сусіда в його помешканні. На тілі потерпілого працівники поліції виявили численні тілесні ушкодження .

Як розповів начальник Оратівського відділення поліції Сергій Предоляк, опитавши сусідів та знайомих загиблого, поліцейські встановили, що напередодні у власному будинку він розпивав спиртні напої зізнайомим. З’ясувалося, що під час застілля між ними виникла бійка, в ході якої зловмисник почав руками наносити удари по голові та тулубу потерпілому. Після вчиненого чоловік втік.

Оратівські поліцейські спільно з розшуковцями обласного главку затримали 18-річного підозрюваного в селі Бугаївка.

Наразі молодик затриманий в процесуальному порядку. Свою провину він визнає.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження. Що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік

На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік - фото 2

На Вінниччині 18-хлопець вбив чоловіка і втік - фото 3

Вінниця.info, фото - поліції