21 верес. 2020 16:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

77

0

На Вінниччині 3500 правоохоронців контролюватимуть порядок на виборах

На Вінниччині 3500 правоохоронців контролюватимуть порядок на виборах

Забезпечуватимуть правопорядок під час проведення місцевих виборів у Вінницькій області


На Вінниччині 3500 правоохоронців контролюватимуть порядок на виборах

21 вересня в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області відбулась координаційна нарада з питань організації роботи правоохоронців під час проведення місцевих виборів під головуванням керівника поліції Вінниччини Івана Іщенка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Керівники структурних підрозділів поліції та силових структур області, діяльність яких координується МВС обговорили алгоритм взаємодії представників усіх служб з врахуванням можливих викликів цього виборчого процесу.

«Головне завдання правоохоронців – забезпечити проведення виборів в межах чинного законодавства, оперативно реагувати на усі без винятку правопорушення учасниками виборчої кампанії», - підкреслив начальник ГУНП Іван Іщенко.

В Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області з 5 вересня в цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр, який відслідковує ситуацію з порушенням виборчого процесу, забезпечує оперативне реагування, координує діяльність усіх наявних сил та засобів.

Цьогоріч на місцевих виборах стежитимуть за дотриманням правопорядку близько 3500 правоохоронців. Поліцейські приступають до виконання обов’язків за 8 днів до дня голосування. Їм надаватимуть допомогу військовослужбовці підрозділів Національної гвардії України та ДСНС.

Вінниця.info