16 трав. 2019 15:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

92

0

На Вінниччині 50-річний чоловік вбив свою маму

На Вінниччині 50-річний чоловік вбив свою маму

Аби уникнути відповідальності, він намагався видати смерть матері за природну


На Вінниччині 50-річний чоловік вбив свою маму

14 травня за підозрою у вбивстві 73-річної жительки м. Гнівань Тиврівського району, поліцейські затримали її сина. Як з’ясувалось, чоловік наніс численні ушкодження жінці, які виявились несумісні з життям. Аби уникнути відповідальності, він намагався видати смерть матері за природну.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

До районного відділення поліції надійшло повідомлення від жительки м. Гнівань про те, що за місцем проживання з ознаками насильницької смерті вона виявила тіло своєї 73 – річної сусідки.

Як розповів начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик, слідчо-оперативною групою після проведених першочергових слідчих дій встановлено, що до вбивства жінки причетний її 50-річний син.

На тілі жінки поліцейські виявили численні тілесні ушкодження та синці.

Наразі зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. На підставі зібраних доказів йому оголошено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). За вбивство матері чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, 15 травня затримали підозрюваного у вбивстві фермерів, що сталося в Барському районі. Правоохоронці встановили, що 29-річний чоловік застрелив двох осіб, собаку та виніс з будинку сейф, в якому знаходилося більше мільйона гривень.

Вінниця.info