16 верес. 2021 10:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

53

0

На Вінниччині 8-річний хлопчик після сварки з мамою пішов з дому

На Вінниччині 8-річний хлопчик після сварки з мамою пішов з дому

На маму склали адміністративний протокол


На Вінниччині 8-річний хлопчик після сварки з мамою пішов з дому

15 вересня на Вінниччині розшукали 8-річного хлопчика, який після конфлікту з мамою пішов з дому. Дитина ховалася неподалік місцевої лікарні у старій кабіні від вантажівки. Там його і знайшли поліцейські. З’ясовано, що родина хлопчика перебуває на обліку, як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. На маму склали адміністративний протокол.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 11-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від старости одного з населених пунктів Ямпільської територіальної громади про зникнення 8-річного місцевого жителя. Заявник розповів, що хлопчик пішов з дому напередодні ввечері після непорозуміння з матір’ю. Коли вранці неповнолітній не з’явився у школі, його вчителька звернулась до старости, аби він допоміг з’ясувати причини відсутності учня.

Працівники поліції перевіряли дитячі майданчики, оглядали закинуті будинки, вулиці, лісопосадки, усі місця, де міг знаходитись хлопчик. Через дві годину пошуків поліцейські знайшли малолітнього поблизу лікарні в кабіні від старої вантажівки.

Хлопчика відправили до місцевої лікарні, аби його оглянули медики. Наразі стан здоров’я розшукуваного задовільний, він перебуває під наглядом медичних працівників.

Поліцейські встановили, що родина перебуває на обліку, як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Інформація відносно дитини та її сім'ї направлена для подальшого розгляду у межах компетенції до служби у справах дітей.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання сина на матір хлопчика поліцейські склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей». За таке правопорушення передбачено штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини