2 черв. 2020 09:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

146

0

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки

До Міжнародного Дня захисту дітей, малеча отримала іграшки в подарунок


На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки

1 червня у Вінницькій області більше 2,2 тисяч дітей, які виховуються в опікунів, дитбудинках сімейного типу та прийомних сім’ях, а також тих, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі у війні на Сході, – до Міжнародного Дня захисту дітей отримали іграшки в подарунок.

Про це йдеться на сторінці заступниці голови Вінницької ОДА Наталі Заболотної.

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки

«За ініціативи Президента України Володимира Зеленського, більше 2,2 тисячі дітей Вінницької області, які виховуються в більш ніж тисячі сімей опікунів, в 55 дитячих будинках сімейного типу та 134 прийомних сім’ях, а також 95 дітей, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичній операції та/або операції об’єднаних сил та 89 дітей, що компактно проживають в сім’ях з числа внутрішньо переміщених осіб на території населеного пункту Нова Гребля Калинівського району отримають іграшки в подарунок», – йдеться в дописі.

Доставку іграшок з Одеської митниці Державної митної служби, які передані на користь держави, організували напередодні за дорученням голови Вінницької ОДА Владислава Скальського.

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 2

«1 червня на засіданні обласної Комісії усі товари розподілені між адміністративно-територіальними одиницями області для дітей, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020р. №143-р», – додає Заболотна.

Іграшки, розвиваючі, настільні та кімнатні ігри дадуть змогу дітям поринути у світ казкових героїв, проявити свою фантазію, підвищити кмітливість та винахідливість.

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 3

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 4

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 5

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 6

На Вінниччині більше 2-х тисяч дітей отримали подарунки - фото 7

Вінниця.info, фото зі сторінки Наталі Заболотної