10 черв. 2019 10:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

65

0

На Вінниччині блискавка «підпалила» будинок, а вітер повалив дерева на дорогу

На Вінниччині блискавка «підпалила» будинок, а вітер повалив дерева на дорогу

9 травня негода на Вінниччині повалила дерева і спричинила загоряння житлового будинку. Розряд блискавки влучив у оселю селі Війтівці Хмільницького району.


На Вінниччині блискавка «підпалила» будинок, а вітер повалив дерева на дорогу

9 червня негода на Вінниччині повалила дерева і спричинила загоряння житлового будинку. Розряд блискавки влучив у оселю селі Війтівці Хмільницького району.

«О 18:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Війтівці Хмільницького району горить житловий будинок.

На момент прибуття рятувальників ДПРЧ-9 вогнем було охоплено горищне приміщення житлового будинку на площі 80 кв.м. О 19:08 пожежу локалізовано, а о 19:22 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено шиферну покрівлю будинку.

До боротьби з вогнем залучалося 4 чоловіки особового складу та один спец автомобіль», - повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Вінниччини.

Також на автошляху Львів-Кропивницький-Знам'янка за межами с. Літинські Хутори на проїжджу частину дороги впало дерево. Рух транспорту тимчасово був заблокованим.

Прибувши на місце виклику, бійці ДПРЧ-7 за допомогою спецобладнання розкрижували стовбур дерева та прибрали гілля з автошляху.

Тієї ж доби рятувальники прибрали повалені сильним вітром дерева в с.Мала Стадниця Вінницького району та на вул.Космонавтів в обласному центрі.

Раніше ми писали, що у вінницьку Вежу влучила блискавка, один із годинників «згорів».

Вінниця.info