11 січ. 2022 17:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

121

0

На Вінниччині через ожеледь знову відбуксовували «швидку»

На Вінниччині через ожеледь знову відбуксовували «швидку»

За 11 днів від початку 2022 року, на Вінниччині надзвичайники вже тричі звільняли з пасток на дорогах карети «швидкої»


На Вінниччині через ожеледь знову відбуксовували «швидку»

За 11 днів від початку 2022 року, на Вінниччині надзвичайники вже тричі звільняли з пасток на дорогах карети «швидкої». У двох випадках медичні спецавтомобілі з’їжджали зі шляхів через погодні умови. Один раз перепоною стало дерево, яке впало прямо на проїжджу частину.

Так, під ранок 11 січня, у селі Клембівка Ямпільської громади, автомобіль екстреної медичної допомоги з’їхав з проїжджої частини дороги.

«За попередніми даними, автопригода сталася внаслідок ускладнення погодних умов. А саме - ожеледі. Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС за допомогою спецобладнання відбуксирували медичний автомобіль на безпечну ділянку автошляху», - повідомляють у ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Подібна ситуація сталась 8 січня вранці у селі Крищенці Тульчинської ТГ. Там надзвичайникам також довелося витягати з узбіччя карету «швидкої».

А от у ніч на 2 січня, на під’їзді до села Самгородок Хмільницького району, надзвичайникам довелося розблоковувати проїзд на автошляху. У пастці опинилась «швидка», яка не могла проїхати через дерево, що впало на дорогу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ілюстративне.