11 лют. 2021 13:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

81

0

На Вінниччині через ожеледицю вантажівка перекинулася на бік

На Вінниччині через ожеледицю вантажівка перекинулася на бік

В селі Ксаверівка Вінницького району водій вантажівки MAN не впорався з керуванням, внаслідок чого багатотонна автівка перекинулася на бік.


На Вінниччині через ожеледицю вантажівка перекинулася на бік

Впродовж 10 лютого рятувальники кілька разів виїжджали на виклики через ускладнення погодних умов. В селі Ксаверівка Вінницького району водій вантажівки MAN не впорався з керуванням, внаслідок чого багатотонна автівка перекинулася на бік. Загалом по області сталося ще кілька подібних випадків.

Про це інформують на сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Як йдеться в повідомленні, рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області здійснили вивільнення зі снігових заметів вантажного автомобіля в с. Ксаверівка Вінницького району на автошляху М-12 «Стрий-Кропивницький-Знам'янка». Водій вантажного автомобіля MAN не впорався з керуванням під час ожеледиці, через що багатотонне авто перекинувся на бік. Бійці ДСНС відбуксирували вантажівку на місцеву стоянку.

Окрім того, о 17:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху поблизу с. Вербівка Хмільницького району внаслідок погіршення погодних умов автомобіль Citroen Berlingo потрапив у кювет. Рятувальники ДПРЧ-9 м. Хмільник за допомогою буксирувального тросу витягнули транспортний засіб на проїжджу частину дороги.

О 21:15 до Служби порятунку «101» надійшло також повідомлення про те, що на вулиці Ботанічній у м. Вінниці через ожеледицю водії вантажних автомобілів DAF та SCANIA не змогли виїхати з ґрунтової автостоянки, тим самим обмежили рух на даній вулиці. На місце події було направлено особовий склад рятувальників АРЗ СП, які провели аварійно-рятувальні роботи із буксирування транспортних засобів.

На Вінниччині через ожеледицю вантажівка перекинулася на бік

На Вінниччині через ожеледицю вантажівка перекинулася на бік - фото 2

Нагадаємо, в понеділок на Старому місті зі снігового замету «відкопували» карету «швидкої».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – рятувальників