24 жовт. 2021 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

125

0

На Вінниччині через суд довели, що ТОВ продало освітянам газ по завищеній ціні

На Вінниччині через суд довели, що ТОВ продало освітянам газ по завищеній ціні

Бюджетні кошти, отримані в результаті завищення ціни при закупівлі газу для відділу освіти, повинні повернути


На Вінниччині через суд довели, що ТОВ продало освітянам газ по завищеній ціні

Вінницька обласна прокуратура у суді довела незаконність додаткових угод, якими було штучно збільшено ціну на природній газ для відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради Гайсинського району.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

За результатами проведення відкритих торгів у 2019 році між відділом освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради та одним із товариств з обмеженою відповідальністю укладено договір на постачання природного газу. При цьому, з метою перемоги товариства при проведенні відкритих торгів, підприємець запропонував ціну значно нижчу ринкової.

Надалі сторонами договору безпідставно укладено ряд додаткових угод, якими ціну на природній газ значно підвищено. У результаті - відділ освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради отримав значно менше газу, ніж передбачалось договором.

Господарським судом Вінницької області позовні вимоги ювенального прокурора задоволено у повному обсязі. Прийнято рішення про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю на користь відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради надміру сплачених коштів у розмірі 138 тис. грн.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info