20 лип. 2022 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

135

0

На Вінниччині чоловік бив свого товариша ногою в живіт. Потерпілий помер у лікарні

На Вінниччині чоловік бив свого товариша ногою в живіт. Потерпілий помер у лікарні

Винуватцю події «світить» до 10 років позбавлення волі


На Вінниччині чоловік бив свого товариша ногою в живіт. Потерпілий помер у лікарні

У Вінницькій області поліція затримала мешканця Крижополя, який ногами бив у живіт свого товариша. Потерпілий згодом помер у лікарні. Винуватцю події «світить» до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник Відділення поліції № 1 Тульчинського районного відділу поліції Олег Бурдейний, повідомлення про госпіталізацію чоловіка до поліції надійшло від лікарів. Згодом він помер і медики з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілого – характерні для побиття.

В ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали зловмисника, причетного до злочину. Ним виявився 43-річний місцевий житель, раніше не судимий. Чоловік ногою наніс потерпілому кілька ударів в ділянку черевної порожнини.

Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції