10 лют. 2021 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

132

0

На Вінниччині чоловік до смерті побив товариша. Поліції сказав, що потерпілий впав

На Вінниччині чоловік до смерті побив товариша. Поліції сказав, що потерпілий впав

Згодом порушник зізнався, що між ними виникла суперечка, внаслідок якої він побив молодшого товариша.


На Вінниччині чоловік до смерті побив товариша. Поліції сказав, що потерпілий впав

В Козятині затримали 56-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві 30-річного товариша. Затриманий спочатку сам викликав поліцію та сказав правоохоронцям, що потерпілий отримав смертельні травми під час падіння, а він виявив товариша мертвим вже на ранок після застілля. Згодом порушник зізнався, що між ними виникла суперечка, внаслідок якої він побив молодшого товариша.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, злочин стався 7 лютого у будинку підозрюваного. Аби уникнути покарання, чоловік повідомив поліціі, що смертельні тілесні ушкодження його товариш отримав під час падіння. Висновок судово-медичного експерта та докази, зібрані поліцейськими, вказали на насильницьку смерть потерпілого та причетність до цього злочину саме заявника.

«За словами начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, 56-річний підозрюваний зателефонував до поліції та повідомив про смерть 30-річного товариша. Слідчим він розповів, що прокинувшись вранці, він виявив на підлозі мертвим знайомого, з яким напередодні розпивав спиртне. Поліцейські відразу засумнівались в правдивості свідчень, які надав чоловік. Судова медична експертиза підтвердила підозри слідчих – смерть потерпілого була насильницькою. Згодом правопорушник зізнався у вчиненні особливо тяжкого злочину. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, і старший побив молодшого.

Затриманому чоловікові оголошено про підозру. Сьогодні, 10 лютого, на час досудового розслідування йому оберуть запобіжний захід», – повідомляють в поліції.

На сьогодні слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, поліцейські Вінниччини затримали одесита, який побив свого родича. Літній чоловік помер в лікарні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info