30 квіт. 2021 09:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

57

0

На Вінниччині чоловік напав на перехожого і пограбував

На Вінниччині чоловік напав на перехожого і пограбував

У поліції відкрили кримінальне порушення


На Вінниччині чоловік напав на перехожого і пограбував

28 квітня у Вінниці на Центральному автовокзалі правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вчиненні нападу на перехожого. Чоловік напав на жителя Бершадської громади – вдарив по голові, від чого той втратив свідомість. А потім пограбував потерпілого. У поліції відкрили кримінальне порушення.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 14-ї години жителька с. Війтівка Бершадської територіальної громади звернулась в поліцію з повідомленням про те, що її 45-річного брата пограбував невідомий. Чоловік вдарив потерпілого по голові ззаду, внаслідок чого той втратив свідомість. Скориставшись цим, зловмисник відібрав у нього мобільний телефон та гроші.

Як розповів начальник відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Віктор Пірус, на місці злочину слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії. В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника, причетну до вчинення злочину та затримали на Центральному автовокзалі м. Вінниці.

27-річний затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За вчинений злочин, передбачений ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info