11 черв. 2020 11:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

79

0

На Вінниччині чоловік ножем вбив односельця, після чого здався правоохоронцям

На Вінниччині чоловік ножем вбив односельця, після чого здався правоохоронцям

Тепер йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі


На Вінниччині чоловік ножем вбив односельця, після чого здався правоохоронцям

10 червня до правоохоронців Жмеринки звернувся мешканець села Щучинці та повідомив, що під час застілля вдарив свого односельця ножем. Від поранення потерпілий помер. Поліцейські, які прибули на місце, затримали чоловіка та вилучили знаряддя вбивства.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, близько 12:45 до Жмеринського відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя села Щучинці про те, що під час спільного розпиття спиртних напоїв він наніс смертельне ножове поранення своєму односельцю.

За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок ножового поранення в серце.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Анатолій Присяжнюк, підозрюваний був затриманий на місці вчинення злочину, за місцем свого проживання. Він пояснив, що під час спільного розпиття спиртних напоїв між ним та 47-річним потерпілим виник ситуативний конфлікт, під час якого він схопив ніж та вдарив ним потерпілого у грудну клітину.

Поліцейські затримали зловмисника в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення.


Нагадаємо, у Вінниці суд присудив довічне ув’язнення трьом чоловікам, які жорстоко вбили та пограбували місцевого таксиста.

Вінниця.info, фото – поліції

title