26 січ. 2021 09:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

121

0

На Вінниччині чоловік погрожував пістолетом підлітку та вимагав гроші

На Вінниччині чоловік погрожував пістолетом підлітку та вимагав гроші

В поліції відкрили кримінальне провадження


На Вінниччині чоловік погрожував пістолетом підлітку та вимагав гроші

22 січня в м. Погребище, що на Вінниччині, поліцейські затримали чоловіка, який в центрі міста біля магазину вимагав гроші у підлітка та погрожував йому пістолетом. Під час затримання у правопорушника поліцейські вилучили зброю та направили її на експертизу. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції звернулась жінка з повідомленням про те, що близько 15-ї години в м. Погребище невідомий чоловік поблизу одного з магазинів погрожував зброєю її 15-річному синові. Приклавши до підборіддя хлопця предмет, схожий на пістолет, зловмисник вимагав у нього гроші.

За словами начальника відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Павла Дармограя, опитавши потерпілого, та, провівши оперативні та розшукові заходи, поліцейські розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявися 43-річний місцевий житель. Вилучена у нього зброя направлена на експертизу.

Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено до 7 років позбавлення волі.

Слідчі клопотали про обрання затриманому запобіжного заходу – тримання під вартою, а суд призначив - особисте зобов’язання терміном на 2 місяці.

Остаточна кваліфікація діям зловмисника буде надана під час досудового розслідування.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини