26 лют. 2020 17:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

94

0

На Вінниччині чоловік вбив і з’їв пса

На Вінниччині чоловік вбив і з’їв пса

Слідчі готують підозру зловмиснику, який вбив та з’їв безпритульного собаку


На Вінниччині чоловік вбив і з’їв пса

До 5 років позбавлення волі загрожує 50-річному жителю Могилів-Подільського району, який підозрюється у вбивстві тварини. Поліцейськими проводяться процесуальні дії для документування злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

25 лютого на спецлінію 102 надійшло повідомлення від мешканки села Івонівка про те, що їх односелець біля місцевого магазину жорстоко розправився з псом.

За словами начальника могилів-подільської поліції Юрія Левицького, проведеними першочерговими слідчими діями ця інформація знайшла своє підтвердження. Як з’ясувалось, 23 лютого місцевий житель після вчинення злочину правопорушник приніс тварину додому, приготував її та нагодував свою сім’ю, в тому числі, неповнолітнього сина.

Поліцейські з’ясували, що подружжя зловживає спиртними напоями, а чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Зараз він перебуває під слідством за вчинення крадіжки.

Перед правоохоронцям чоловік виправдовувався, що був голодний.

Інформація про те, що в неналежних умовах виховується 10-річна дитина, буде надана службі у справах дітей для вирішення питання в межах компетенції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання - до 5 років позбавлення волі.

Вiнниця.info