23 січ. 2020 11:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

58

0

На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень

На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень

За вчинені раніше майнові злочини зловмисник провів за ґратами понад 10 років.Правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.


На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень

22 січня працівники карного розшуку Погребищенського відділення поліції на залізничному вокзалі столиці затримали раніше судимого жителя села Саражинці, який 17 січня побив до смерті літнього односельця. За вчинені раніше майнові злочини зловмисник провів за ґратами понад 10 років.Правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Вінниччини.

Повідомлення про виявлення 91-річного чоловіка мертвим у власному будинку до поліції надійшла 18 січня близько обіду.

На місці вчинення злочинну слідчо-оперативною групою поліції було проведено огляд. Зловмисник пробрався до будинку через вікно, розбивши шибку. Розкидані в помешканні речі свідчили про те, що злочинець шукав гроші чи цінності.

Проведеними оперативними та розшуковими заходами поліцейські встановили, що до злочину причетний 30-річний односельчанин покійного. Напередодні ввечері чоловік приходив до потерпілого, після чого зник та перестав відповідати на дзвінки.

За словами заступника начальника ГУНП Олександра Цимбалюка, чотири дні правопорушник, який у лише вересні минулого року звільнився з в’язниці, переховувався від правоохоронних органів.Затримали його погребищенські оперативники на залізничному вокзалі у м. Київ 22 січня.

Зі слів затриманого, він забрав у літнього чоловіка 50 гривень.

Зловмиснику оголошено про підозру. Судом обрано міру запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Слідчим управлінням за цим фактом розпочаті розслідування кримінальних проваджень, передбачених п.6ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень

На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень - фото 2

На Вінниччині чоловік вбив старенького дідуся і вкрав у нього 50 гривень - фото 3

Нагадаємо, що у Вінниці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 6-річної дівчинки.

Вінниця.info, фото - поліції