20 серп. 2022 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

123

0

На Вінниччині чоловік встромив сусіду викрутку в груди

На Вінниччині чоловік встромив сусіду викрутку в груди

Зловмиснику загрожує до 8-ми років позбавлення волі


На Вінниччині чоловік встромив сусіду викрутку в груди

Вчора, пізно ввечері до поліції надішло повідомлення від потерпілого. 41-річний чоловік був у свідомості та самостійно викликав поліцейських і швидку медичну допомогу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції Віктора Гончара, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Вжитими заходами, на підставі зібраних доказів та показів, поліцейські встановили причетність до вчиненого 41-річного сусіда потерпілого, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалось, чоловіки інколи спільно проводили час та спілкувались та цього разу спільне розпиття спиртних напоїв закінчилось проникаючим пораненням.

Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Речовий доказ – викрутку, вилучено. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.

За цим фактом поліцією розпочато провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув'язнення.

Остаточна кваліфікація буде надана по завершенню експертиз.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info,