15 квіт. 2020 11:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

84

0

На Вінниччині чоловік заховав у погребі тіло жінки, яку вбив

На Вінниччині чоловік заховав у погребі тіло жінки, яку вбив

У Погребищі місцевий житель обухом сокири наніс смертельну травму голови своїй одно


На Вінниччині чоловік заховав у погребі тіло жінки, яку вбив

У Погребищі місцевий житель обухом сокири наніс смертельну травму голови своїй односельчанці. Тіло потерпілої нетверезий зловмисник заховав у погребі. Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

14 квітня до поліції надійшло повідомлення, що у погребі на території домогосподарства, де мешкає 37-річний місцевий житель з ознаками насильницької смерті виявлена 40-річна місцева жителька.

Як розповівначальник погребищенської поліції Павло Дармограй, під час огляду на голові та тілі загиблої були виявлені численні травми та гематоми. Опитавши господарку будинку та її співмешканця, поліцейські з’ясували, що саме співмешканецьпричетний до загибелі потерпілої.

Як з’ясували слідчі, 13 квітня потерпіла з господарями будинку розпивала спиртні напої. Під час застілля між гостею та чоловіком виник раптовий конфлікт. Чоловік накинувся на жінку з кулаками, і вона вибігла з будинку. Сварка та бійка, які продовжились на подвір’ї, закінчились тим, що чоловік обухом сокири вдарив жінку по голові. Тіло потерпілої він затягнув у погреб та пішов спати. Ранком тіло знайомої виявила співмешканка зловмисника та повідомила про це рідним, які викликали поліцію.

Під час проведення слідчих дій ні підозрюваний, ні його співмешканка не змогли пояснити причину конфлікту, оскількив день вчинення злочину перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку та поміщений доізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обранні запобіжного заходу.

На Вінниччині чоловік заховав у погребі тіло жінки, яку вбив

На Вінниччині чоловік заховав у погребі тіло жінки, яку вбив - фото 2

Нагадаємо, що в Жмеринському районі під час пожежі знайшли тіло 97-річної бабусі.

Вінниця.info, фото - поліції