11 лип. 2019 16:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

107

0

На Вінниччині чоловіка «склали» в багажник і вивезли на кладовище

На Вінниччині чоловіка «склали» в багажник і вивезли на кладовище

Так намагались вирішити сімейний конфлікт


На Вінниччині чоловіка «склали» в багажник і вивезли на кладовище

10 липня працівники немирівської поліції у процесуальному порядку затримали 32-річного жителя села Чуків, який підозрюється у побитті та незаконному позбавленні волі співмешканця своєї сестри. У такий спосіб затриманий намагався вирішити сімейний конфлікт та змусити потерпілого виїхати з села.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів т.в.о начальника Немирівського віділу поліції Андрій Оберняк, до поліції звернувся 37-річний житель села Чуків та повідомив, що 9 липня брат співмешканки разом з трьома товаришами, застосувавши фізичну силу, зв’язав його та у багажнику автомобіля вивіз на кладовище, де змушував виїхати з села.

Опитавши усіх учасників події, працівники поліції з’ясували, що між потерпілим та родиною його співмешканки склались неприязні стосунки. Протягом кількох місяців брати жінки змушували чоловіка виїхати з села. Зрозумівши, що погрози не діють, один з братів вирішив вплинути на потерпілого за допомогою сили.

Після чергового родинного конфлікту правопорушник побив потерпілого, зв’язав йому руки та, заручившись підтримкою трьох товаришів, у багажнику свого автомобіля вивіз його на кладовище, де пригрозив розправою, якщо той не виїде з села.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Правова оцінка діям інших учасників події буде надана в ході досудового розслідування.

Вiнниця.info