20 жовт. 2020 12:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

78

0

На Вінниччині чоловіки наздогнали зловмисника, який викрав автівку їхнього товариша, та передали його правоохоронцям

На Вінниччині чоловіки наздогнали зловмисника, який викрав автівку їхнього товариша, та передали його правоохоронцям

Відомо, що затриманий раніше вже відбував покарання за наркозлочини та викрадення транспорту.


На Вінниччині чоловіки наздогнали зловмисника, який викрав автівку їхнього товариша, та передали його правоохоронцям

19 жовтня в Немирівському районі чоловіки наздогнали зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем у їхнього товариша та втік. Правопорушника, який виявився раніше судимим за наркозлочини та викрадення автотранспорту, правоохоронці, які приїхали на виклик, затримали в процесуальному порядку. Порушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, на спецлінію «102» надійшло звернення від 42-річного вінничанина через викрадення його автомобіля Opel Combo, який був запаркований на автостоянці залізничної станції Вороновиця з ключами у замку запалення. Потерпілий зрозумів, що став жертвою злочину, коли йому зателефонував знайомий та розповів, що бачив щойно його Opel, який рухався в напрямку Немирівського району.

Орієнтування на викрадений автомобіль направили усім найближчим нарядам поліції.

Товариш потерпілого, який повідомив потерпілому про викрадення іномарки, спільно з друзями почали переслідувати автівку. Неподалік села Чавульське Немирівського району чоловікам вдалося наздогнати автомобіль і зупинити його.

В цей час на місце злочину прибули працівники групи реагування патрульної поліції Вінницького районного відділення поліції.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Хмельницькому правоохоронці Вінниччини затримали трьох зловмисників з Донецької області, яких підозрюють в низці квартирних крадіжок по всій Україні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ поліції