16 черв. 2019 20:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

56

0

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання

Геннадій Вацак у населених пунктах виборчого округу №16 (центр – місто Ямпіль) організовує для мешканців медичні обстеження, відкриває дитячі майданчики та облаштовує зони для фотографування


На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання

епутат Вінницької обласної ради Геннадій Вацак у населених пунктах виборчого округу №16 (центр – місто Ямпіль) організовує для мешканців медичні обстеження, відкриває дитячі майданчики та облаштовує зони для фотографування. Станом на 16 червня він не є кандидатом у народні депутати України.

Про це інформує ГМ ОПОРА.

Так, Геннадій Вацак впроваджує соціальну ініціативу «Бачити краще», в межах якої відбуваються виїзні прийоми офтальмологів. Після обстеження мешканці отримують окуляри, на чохлі яких написано «Бережіть здоров’я! Геннадій Вацак».

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання

У Городківці, Піщанці та Крижополі Геннадій Вацак облаштував фотозони, відкриття яких супроводжувалося розвагами та конкурсами. Також під час цих заходів відбувається частування солодощами від Кондитерського дому «Вацак», власником якого він є.

Також у Городківці Крижопільського району Генадій Вацак відкрив дитячий майданчик. Під час заходу було організовано розваги для дітей та роздавали повітряні кульки з написом «Вацак».

«Я люблю Городківку» - така інсталяція прикрасила село Городківку, що в Крижопільському районі. Мій подарунок надзвичайно сподобався її жителям, адже вони так пишаються своїм селом і зробити таке пам'ятне місце було одним із їхніх побажань. Стало приємною несподіванкою організоване мешканцями одного із мікрорайонів Городківки свято з нагоди відкриття дитячого майданчика, зведеного мною на численні прохання дітей та батьків. Не сподівався на такий грандіозний концерт, з перерізанням стрічки та частуванням!... А під вечір в центрі села було відкрито інсталяцію «Я люблю Городківку» з презентацією нових цукерок в дарунок селу під назвою «Городківка»... На площі перед Будинком культури наші аніматори розважали діток та дорослих, виступали місцеві дитячі колективи та виконавці, присутніх частували нашими фірмовими солодощами від Кондитерського Дому «Вацак»», - написав Геннадій Вацак на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання  - фото 2

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання  - фото 3

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання  - фото 4

У місті Ямпіль спостерігачі ОПОРИ зафіксували білборди із зображенням Геннадія Вацака та написом: «Будуємо майбутнє. Геннадій Вацак». Також 14 червня в Ямполі відбувся турнір зі змішаних єдиноборств «Битва на Дністрі», на афішах якого одним зі співорганізаторів було заявлено Торговий дім «Вацак».

«Всі витрати на організацію турніру, призовий фонд, оплату роботи суддівської колегії, облаштування октагону, харчування учасників взяв на себе . По завершенню турніру всіх бійців відзначив грошовими преміями, грамотами та ексклюзивними цукерками «Ямпіль» від «Кондитерського Дому Вацак». Окрім того солодощі отримали учасники розіграшу лотереї, яка відбулась по завершенню турніру (100 учасників) та всі присутні мешканці міста», - розповів Геннадій Вацак на своїй Fb-сторінці.

На Вінниччині депутат облради організовує фотозони, медогляди та змагання  - фото 5

«У цьому випадку немає порушення законодавства, Генадій Вацак не зареєстрований ЦВК та не є суб’єктом виборчого процесу. Але варто дотримуватися принципу рівності, адже потенційні кандидати розпочинають власну агітаційну кампанію, не будучи зареєстрованими», - зазначає координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Вінницькій області Наталія Величко.

Вiнниця.info, фото - зі сторінки Геннадія Генадій Вацака та ОПОРА