27 берез. 2019 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

59

0

На Вінниччині депутату, в якого знайшли арсенал збої і наркотики, оголосили про підозру. Відео

На Вінниччині депутату, в якого знайшли арсенал збої і наркотики, оголосили про підозру. Відео

На Вінниччині депутату, в якого знайшли арсенал збої і наркотики, оголосили про підозру


На Вінниччині депутату, в якого знайшли арсенал збої і наркотики, оголосили про підозру. Відео

На Вінниччині депутату вручили підозру про скоєння злочину. Під час обшуку в будинку чоловіка у Чечельнику знайшли боєприпаси і наркотики.

«На підставі ухвали слідчого судді, в домоволодінні одного із жителів Чечельницького району Вінницької області вилучено арсенал зброї та боєприпасів, які він незаконно придбав та зберігав, а також значну кількість наркотичних засобів. З початку досудового розслідування вже проведено цілий ряд слідчих дій,ут.ч. 11 судово-балістичних експертиз, 1 судову вибухо-технічну, експертизу наркотичних засобів,відповідно до яких експертами підтверджено,що вилучені предмети є вогнепальною зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами,а вилучені фрагменти стебел трав’янистих рослин вагою 12,2 кг є наркотичним засобом в особливо великих розмірах», - повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

На початку слідства встановлено,що особа, яка вчинила кримінальні правопорушення, депутат однієї із сільських рад Чечельницького району, а тому, відповідно до вимог п. 1 ч. 1 ст. 481 КПК України,письмове повідомлення про підозру депутату місцевої ради здійснено керівником регіональної прокуратури - прокурором Вінницької області.

Довідково:- вчиненнякримінальногоправопорушення,передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, тобто незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без, передбаченого законом дозволу,караєтьсяпозбавленнямволінастроквідтрьохдосемироків; - вчиненнякримінальногоправопорушення,передбаченого ч. 3 ст. 309 КК України, тобто незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах,карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.


Вiнниця.info, фото і відео - поліції


title