10 лип. 2020 12:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

75

0

На Вінниччині домашнього кривдника відправили під арешт

На Вінниччині домашнього кривдника відправили під арешт

Чоловік систематично принижував свою дружину


На Вінниччині домашнього кривдника відправили під арешт

Судді Літинського районного суду на два місяці заарештували чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї дружини. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліції, а наприкінці березня цього року правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, 39-річний підсудний систематично словесно ображав жінку, нецензурно висловлювався у її бік, принижуючи її честь та гідність, погрожував фізичним насильством, завдаючи психологічних страждань.

Поліцейські неодноразово складали на порушника адміністративні матеріали, застосовували заборонний припис та поставили на профілактичний облік.

31 березня цього року за систематичне вчинення домашнього насильства та завдання постраждалій психологічних страждань поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 126-1 ККУ (домашнє насильство) та зібрані матеріали направила до суду.

Суд визнав підсудного винним у вчиненні цього злочину та призначив йому покарання у вигляді арешту терміном на два місяці.

Нагадаємо, в червні на Вінниччині затримали чоловіка, який погрожував співмешканці револьвером.

Вінниця.info, фото – ілюстративне