30 груд. 2022 16:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

109

0

На Вінниччині двоє 16-річних хлопців шукають підробіток, щоб мандрувати Україною

На Вінниччині двоє 16-річних хлопців шукають підробіток, щоб мандрувати Україною

Також пробують розпочинати власний бізнес


На Вінниччині двоє 16-річних хлопців шукають підробіток, щоб мандрувати Україною

16-річні Влад та Володимир з міста Хмільник, що на Вінниччині, розмістили повідомлення у соціальних мережах, що шукають підробіток під час зимових канікул. На що збирають кошти та скільки вже встигли заробити, ми розпитали у самих юнаків.

«До прикладу, цим літом ми вже працювали на невеличкому хатньому будівництві. За 8 годин нам платили по 400 гривень. Я собі зміг купити велосипед за 12 тисяч. А решту з Володимиром, це мій компаньйон, ми поїхали погуляти по Вінниці та Києву», - розповідає Вінниця.info Влад, один з хлопців.

Він також зауважує, самостійно заробляти кошти хлопці почали ще три роки тому, коли по вуличним об’явам влаштувалися розклеювати рекламу.

«Перед зимовими канікулами ми дали повідомлення по пабліках нашого району у соціальних мережах. Поки що, нам запропонували підробіток асистента кінолога. Дресувати вівчарок. Та наші батьки, а вони знають, що ми бажаємо заробляти власні кошти, відмовили нас від цієї пропозиції. Проте, ми готові розгортати сніг, займатися завантаженням та розвантаженням товарів у магазинах», - продовжує Влад.

Окрім того, хлопці не лише готові працювати на когось. До прикладу Влад, він перед новорічними святами зайнявся невеличким бізнесом.

«Я придбав з 20 пар навушників та перепродав їх. У цьому напрямку бізнес пішов. Але, «прогорів» на боксах із сюрпризами. Нині модно замовляти подарунок на певну суму грошей, але не знати, що у середині. Тут справа не пішла. Та це не значить, що не буду пробувати робити щось нове», - посміхається Влад.

Хлопець також розповів, що за зароблені гроші на зимові канікули, вони з Володимиром поїдуть мандрувати Україною.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ілюстративне.