8 жовт. 2020 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

105

0

На Вінниччині двоє підлітків вкрали з каси гроші на очах у продавщиці

На Вінниччині двоє підлітків вкрали з каси гроші на очах у продавщиці

Через годину їх затримали на сусідній з магазином вулиці


На Вінниччині двоє підлітків вкрали з каси гроші на очах у продавщиці

7 жовтня у Гайсинському районі затримали двох підлітків 15 та 16 років. Близько 15 години вони вкрали з каси місцевого магазину будматеріалів 6 тисяч гривень. Злочин здійснили прямо на очах у продавщиці. Через годину правопорушників затримав оперативник на сусідній з магазином вулиці. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліціїВінницької області.

«Продавчиня магазину повідомила, що близько 15. 00 години до приміщення зайшли двоєпідлітків. Поки один з хлопців відволікав її увагу, інший забрав з каси 6 000 гривень. Вона помітилавчинення злочину. Правопорушники вибігли з магазину та зникли», - коментують правоохоронці.

За описом зловмисників, які надала потерпіла та свідки злочину, поліцейські встановили причетних до пограбування осіб.

«Протягом години оперативники затримали неповнолітніх зловмисників на одній з вулиць населеного пункту. Ними виявились жителі м. Гайсин віком 15 та 16 років. Наразі правопорушники затримані в процесуальному порядку», - розповідає начальник місцевої поліції Ігор Соломон.

За фактом пограбування поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ . Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Новини в зручному форматі в нашому телеграм каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info