7 черв. 2021 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

80

0

На Вінниччині двоє жінок побили та пограбували п’яного чоловіка

На Вінниччині двоє жінок побили та пограбували п’яного чоловіка

У нетверезого чоловіка жінки відібрали 2 000 гривень.


На Вінниччині двоє жінок побили та пограбували п’яного чоловіка

6 червня 31-річний місцевий житель звернувся до поліції, повідомивши, що вночі на вулиці Терешкової у Вапнярці його пограбували дві невідомі жінки. Протягом кількох годин поліцейські встановили та затримали двох зловмисниць. Нетверезого чоловіка зловмисниці випадково зустріли на вулиці та намагались видурити у нього гроші, але, зрозумівши, що нічого не отримають – завдали йому тілесних ушкоджень та відібрали 2 000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Як розповів начальник відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Володимир Відомський, переглянувши записи з вуличних камер відеонагляду, та, вживши оперативні й розшукові заходи, оперативники встановили осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились місцеві жительки віком 28-ми та 30-ти років. Їх затримали оперативники за місцем проживання.

Як з’ясувалось, нетверезого потерпілого зловмисниці помітили вночі на одній з вулиць населеного пункту, коли їхали у таксі. Зупинивши автомобіль, вони намагались видурити у чоловіка гроші, а потім застосували фізичну силу та забрали у нього 2000 гривень. Гроші потерпілого жінки витратили на власні потреби.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). За такий злочин передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції