15 серп. 2019 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

54

0

На Вінниччині директор районного центру зайнятості привласнив півмільйона держкоштів

На Вінниччині директор районного центру зайнятості привласнив півмільйона держкоштів

До суду скеровано акт з обвинуваченням директора у вчиненні злочину


На Вінниччині директор районного центру зайнятості привласнив півмільйона держкоштів

На Вінниччині під час досудового розслідування, встановили що упродовж 2015-2017 років, директор одного із районних центрів зайнятості, підробляв платіжки та привласнив 536 тисяч гривень. Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області до суду скеровано акт з обвинуваченням директора у вчиненні злочину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що упродовж 2015-2017 років, директор одного із районних центру зайнятості, будучи, відповідно до ч. 3 ст. 18 КК України, зловживання службовою особою, шляхом службовим становищем та усунення перешкод, що полягало у підписанні підроблених платіжних документів, сприяв розтраті та привласненню бюджетних коштів головним бухгалтером цього ж центру зайнятості, чим завдано державі шкоди у розмірі 536,5 тис. грн.

За вказаним фактом, Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області, до суду направлено обвинувальний акт за обвинуваченням директора районного центру зайнятості у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 КК України.

За вчинення вказаних корупційних злочинів кримінальним законом передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вінниця.info