12 трав. 2020 17:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

97

0

На Вінниччині голова райдержадміністрації потрапив в ДТП на вулиці Свободи. Подробиці

На Вінниччині голова райдержадміністрації потрапив в ДТП на вулиці Свободи. Подробиці

В ДТП травмувались четверо осіб – водії транспортних засобів і двоє пасажирів «CHERY Tiggo», які їхали в авто посадовця


На Вінниччині голова райдержадміністрації потрапив в ДТП на вулиці Свободи. Подробиці

В Жмеринці 10 травня сталась ДТП за участі двох легкових авто – «Москвича» та «CHERY Tiggo». В місцевому Телеграм-каналі виклали фото з місця аварії і повідомили, що одним з учасників ДТП є нещодавно призначений голова Жмеринської райдержадміністрації Святослав Ніколайчук.

Редакції Вінниця.info в Жмеринському відділі поліції інформацію підтвердили. Повідомили, що в ДТП травмувались четверо осіб – водії транспортних засобів і двоє пасажирів «CHERY Tiggo», які їхали в авто посадовця. Повідомлення, що посадовець був п’яним за кермом, в поліції спростували.

«10 травня близько 13.45 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Свободи сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Слідчо-оперативною групою, яка виїхала на місце події, було встановлено, що водій автомобіля «Іж-комбі» (Москвич) рухався по вулиці Свободи в напрямку перехрестя з вулицею Птахіна. Здійснюючи маневр об’їзду припаркованого в напрямку руху автомобіля, водій здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «CHERY Tiggo».

Пізніше було з’ясовано, що за кермом «CHERY Tiggo» був очільник Жмеринської райдержадміністрації Святослав Ніколайчук.

Внаслідок ДТП, автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Четверо осіб отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Жмеринської центральної районної лікарні. Травми отримали обоє водіїв та двоє пасажирів «CHERY Tiggo».

Слідчі провели огляд місця події, склали схему ДТП. Автомобілі переміщені на арешт-майданчик. Призначено ряд судових експертиз.

Водіям запропонували пройти обстеження на стан алкогольного сп’яніння. Було встановлено, що водій автомобіля «CHERY Tiggo» тверезий. Водій автомобіля «Москвич» від освідування відмовився, але в нього були ознаки алкогольного сп’яніння. Слідчим прийнято рішення про відібрання у водія «Москвича» зразків крові для проведення токсикологічної експертизи.

Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування», - повідомив керівник Жмеринського відділу поліції Анатолій Присяжнюк.


Нагадаємо, Святослав Ніколайчук призначений на посаду голови Жмеринської районної державної адміністрації 24 квітня.

Вінниця.info, фото та відео з телеграм-каналу

title