27 трав. 2021 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

203

0

На Вінниччині готують кадри для санаторію «Подільський Артек»

На Вінниччині готують кадри для санаторію «Подільський Артек»

З кандидатами будуть влаштовувати співбесіди


На Вінниччині готують кадри для санаторію «Подільський Артек»

Для дитячого санаторію «Подільський Артек», що знаходиться у Ладижині, почали готувати кадри. Укомплектовують робочі місця, стажування безробітних та організовують підвищення кваліфікації.

Як повідомили у Вінницькій ОДА, 26 травня відбулась робоча зустріч фахівців Ладижинської міської філії Вінницької обласної служби зайнятості з керівництвом ТОВ «Дитячий санаторій «Подільський Артек».

У санаторій шукають:

  • кухара
  • кухонного робітника
  • електромонтера
  • вихователя
  • офіціанта
  • прибиральника службових приміщень.

З кандидатами будуть влаштовувати співбесіди.

«Маємо позитивний досвід нашої співпраці. Давно пересвідчились, що фахівці служби зайнятості розуміють наші потреби та проблеми безробітних, активно включаються в підбір працівників і приймають саме ті рішення, які будуть взаємовигідні для всіх», – каже Петро Мазур, керівник Дитячого санаторію «Подільський Артек».

На Вінниччині готують кадри для санаторію «Подільський Артек»

Директор Ладижинської філії Марія Колотило запропонувала провести навчання відібраних кандидатів з метою підвищення їх кваліфікації за навчальною програмою «Особливості роботи в санаторно-профілактичних закладах».

В результаті група з 20 безробітних осіб пройде навчання на базі «Полтавського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості безпосередньо на робочих місцях.

Директор ТОВ «Дитячий санаторій «Подільський Артек» висловив вдячність за оперативність та гнучкість у вирішенні потреб роботодавців.

Як ми писали раніше, у Вінницькій області влітку працюватимуть пришкільні табори та відкриють шість стаціонарних закладів, які проводитимуть оздоровлення дітей (літні табори та санаторії).

Щоб запобігти ускладненню епідеміологічної ситуації, фахівці Держпродспоживслужби перевірять їдальні, якість води та наявність медичних профілактичних оглядів у працівників закладів.

На Вінниччині готують кадри для санаторію «Подільський Артек» - фото 2

Перелік закладів – дивіться ТУТ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото з сайту Вінницької ОДА