28 серп. 2020 14:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

54

0

На Вінниччині іноземця, який дав хабаря прикордоннику, оштрафували на 17 тисяч гривень

На Вінниччині іноземця, який дав хабаря прикордоннику, оштрафували на 17 тисяч гривень

У Могилів-Подільському міськрайонному суді Вінницької области обрали вирок для громадянина Республіки Молдова


На Вінниччині іноземця, який дав хабаря прикордоннику, оштрафували на 17 тисяч гривень

У Могилів-Подільському міськрайонному суді Вінницької области обрали вирок для громадянина Республіки Молдова, який дав прикордоннику 100 доларів хабаря, аби перетнути державний кордон всупереч карантину. За рішенням суддів, іноземця оштрафували на 17 тисяч гривень.

Про це йдеться в повідомлення пресслужби прокуратури Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, Могилів-Подільською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні відносно громадянина Республіки Молдова по обвинуваченню у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України – надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища.

Як повідомлялось раніше, іноземець, з метою здійснити перетин державного кордону, всупереч вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», надав неправомірну вигоду службовій особі Могилів-Подільського прикордонного загону у розмірі 100 доларів США.

Під час судового розгляду прокурором повністю доведено вину обвинуваченого і вироком Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області від 27 серпня затверджено угоду про визнання винуватості. Обвинуваченому призначили покарання у вигляді штрафу на суму в 17 тисяч гривень.

Вінниця.info, фото – ілюстративне