6 лип. 2021 13:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

78

0

На Вінниччині хлопець пограбував ломбард

На Вінниччині хлопець пограбував ломбард

Хлопця просто зупинили на вулиці, а під час огляду його особистих речей, правоохоронці виявили викрадене


На Вінниччині хлопець пограбував ломбард

6 липня в Тульчині затримали 19-річного хлопця, який підозрюється пограбуванні ломбарду та ще ряду крадіжок на території Тульчинської громади. Хлопця просто зупинили на вулиці, а під час огляду його особистих речей, правоохоронці виявили викрадені срібні вироби, мобільні телефони.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Зловмисником виявився 19-річний житель міста Тульчин, який наразі перебуває під слідством за вчинення аналогічних злочинів. Як з’ясувалось, зловмисник пошкодив навісний замок вхідних дверей ломбарду за допомогою сокири та лома, проник у приміщення, звідки скоїв крадіжку ювелірних виробів, мобільних телефонів, смартгодинника та інше. Після вчинення правопорушення крадій намагався залишити місто.

Викрадене та знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили. Зловмисника затримано в процесуальному порядку. Наразі поліція перевіряє підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних правопорушень.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

На Вінниччині хлопець пограбував ломбард

На Вінниччині хлопець пограбував ломбард - фото 2

На Вінниччині хлопець пограбував ломбард - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини