24 верес. 2021 12:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

211

0

На Вінниччині кілька громад скасували святкування Дня міста через «жовту» зону карантину

На Вінниччині кілька громад скасували святкування Дня міста через «жовту» зону карантину

З 23 вересня Вінницька область перейшла у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки


На Вінниччині кілька громад скасували святкування Дня міста через «жовту» зону карантину

З 23 вересня Вінницька область перейшла у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Через це кілька громад Вінниччини скасували проведення Дня міста.

За результатами засіданням техногенної комісії Барської міської ради, яка відбулась 23 вересня, прийнято рішення відмінити святкування Дня міста Бар.

«Пандемія коронавірусу вносить корективи у життя українців. На жаль, рівень захворюваності за останній час значно зріс, у зв’язку з чим влада прийняла рішення оголосити про «жовтий» рівень епідемічної небезпеки по всій Україні.

Засіданням техногенної комісії Барської міської ради, щоб уникнути великого скупчення людей та завадити подальшому поширенню заховрюваності серед жителів громади, прийнято рішення відмінити святкування Дня міста», – йдеться на сайті Барської міської ради.

Рішення про скасування Дня міста прийняли і на позачерговому засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради.

«Враховуючи санітарно-епідемічну ситуацію, прийнято рішення щодо скасування проведення всіх запланованих масових заходів з нагоди Дня міста», – йдеться на сайті Тульчинської міської територіальної громади.

Масові заходи до Дня міста скасовано і у Хмільнику.

«У суботу, 25 вересня, ми планували святково відзначити День міста: гостинно, у парку, з масовими розвагами, святковою торгівлею, креативними інсталяціями, яскравою концертною програмою та щирим спілкуванням.

Однак з 23 вересня по всій Україні, і в нашій громаді також, встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки. Це означає, що і міська влада і громада мають дотримуватися установлених заборон та обмежень. Отже, масові заходи не відбудуться», – йдеться на сайті Хмільницької міської ради.

Святкування Дня міста скасували і в Іллінецькій територіальній громаді (рішення прийняли 22 вересня – повідомили Вінниця.info у приймальній).

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info