25 берез. 2019 16:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

87

0

На Вінниччині комісія встановила причину смерті сторожа ринку

На Вінниччині комісія встановила причину смерті сторожа ринку

Жінка померла на роботі від хвороби серця


На Вінниччині комісія встановила причину смерті сторожа ринку

Комісія зі спеціального розслідування управління Держпраці у Вінницькій області завершила розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, який трапився з 50-річною жінкою-сторожем у Вапнярці. Встановили, що працівниця померла від хвороби серця.

Про це повідомляє управління Держпраці.

21 січня о 5.15 годині на робочому місці померла сторож ринку, яка працювала у ФОП Сташко В.П. (смт Вапнярка). Близько третьої ночі вона викликала телефоном сестру та подругу, поскаржившись на біль в ділянці серця та важке дихання. Викликані лікарі «швидкої» надавали медичну допомогу протягом години, але врятувати життя не вдалось.

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть, виданого Томашпільським відділенням Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок , атеросклеротичної хвороби серця гострої серцево-судинної недостатності.

«У зв’язку з тим, що смерть настала внаслідок загального захворювання, при цьому факту впливу шкідливих умов праці на погіршення стану здоров’я потерпілої не встановлено, на підставі підпункту 6 пункту 16 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, даний нещасний випадок не визнано таким, що пов’язаний з виробництвом», - зазначено в повідомленні Держпраці.

Вінниця.info