30 жовт. 2019 13:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

60

0

На Вінниччині ліцей обікрав колишній його учень: через вікно виніс комп’ютер та камеру відеонагляду

На Вінниччині ліцей обікрав колишній його учень: через вікно виніс комп’ютер та камеру відеонагляду

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області призначив покарання чоловіку, який влітку обікрав Михайловецький професійний аграрний ліцей


На Вінниччині ліцей обікрав колишній його учень: через вікно виніс комп’ютер та камеру відеонагляду

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області призначив покарання чоловіку, який влітку обікрав Михайловецький професійний аграрний ліцей. Він пробрався через кватирку до кабінету директорка, викрав комп’ютерну техніку, камеру відеонагляду, а також обікрав учнівську їдальню.

Як виявилося згодом, чоловік – колишній учень навчального закладу і обкрадав ліцей не вперге.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Зловмисник завдав збитку Михайловецькому професійному аграрному ліцею на суму понад 15 000 гривень. За крадіжку, вчинену з навчального закладу, підсудному суд призначив покарання - 3 роки 6 місяців позбавлення волі.

15 червня близько четвертої години ранку невідома особа через кватирку проникла у кабінет директора аграрного ліцею звідки викрала комп’ютерну техніку та камеру відеонагляду. Під час огляду навчального закладу з’ясувалось, що зловмисник обікрав учнівську їдальню, куди потрапив шляхом пошкодження віконної рами.

Як зазначив начальник Мурованокуриловецького відділення поліції Сергій Токан, оперативники майже одразу встановили та затримали особу, підозрювану у вчиненні цього злочину. Ним виявився 30-річний неодноразово судимий за крадіжки місцевий житель. Як з’ясувалось, затриманий – колишній учень цього навчального закладу, і обкрадає ліцей не вперше. Викрадену комп’ютерну техніку зловмисник здав у ломбард.

Підсудного, який визнав свою провину, суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка), та призначив покарання 3 роки 6 місяців позбавлення волі.

Вінниця.info