7 серп. 2021 15:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

141

0

На Вінниччині між двома агрофірмами виник конфлікт через поле з соєю. Втрутилась поліція

На Вінниччині між двома агрофірмами виник конфлікт через поле з соєю. Втрутилась поліція

За фактом пошкодження посівів сої на полі заявника відкрито кримінальне провадження


На Вінниччині між двома агрофірмами виник конфлікт через поле з соєю. Втрутилась поліція

Подія відбулась на території Липовецької територіальної громади. Поліцейські припинили протиправні дії на полі тане допустили розгортання конфлікту між представниками двох аграрних підприємств.

Повідомляє відділ комунікації поліції Віницької області.

«За словами т.в.о. начальника Відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Олександра Степанка, до поліції надійшло повідомлення від представника сільськогосподарського товариства про те що, працівники приватного акціонерного товариства, з яким межує їх поле, пошкодили їх посів сої. Конфлікт представників аграрних підприємств припинили поліцейські територіального відділу поліції.

За фактом пошкодження посівівсої на полі заявника відкрито кримінальне провадженнязач.1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. В ході слідства будевизначено розмір завданої шкоди господарству», - йдеться у повідомлені.

Також слідством розпочато розслідуваннядвох кримінальних проваджень відносно учасників події за втручання в діяльність поліцейських згідноч. 1 ст. 343 Кримінального кодексу України та за нанесеннятілеснихушкоджень одному із правоохоронців відповідно до ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання - до5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info