12 трав. 2020 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

60

0

На Вінниччині молодь навчатимуть основам бізнесу

На Вінниччині молодь навчатимуть основам бізнесу

Реєстрація на освітню програму триватиме до 18 травня


На Вінниччині молодь навчатимуть основам бізнесу

На Вінниччині запроваджують програму «Skills Lab: власна справа», до участі в якій запрошують молодих людей віком від 16 до 25 років, які навчаються в училищі, коледжі чи технікумі та хочуть в майбутньому відкрити свій бізнес. Учасникам розповідатимуть про особливості запуску своєї справи, а також роз’яснять правові та фінансові моменти, з якими можуть зіткнутися люди на етапі розбудови бізнесу. Участь в програмі – безкоштовна.

Про це повідомляють на сайті Вінницької обласної ради.

В повідомленні йдеться, що участь у тренінговій програмі «Skills Lab: власна справа» дасть можливість отримати знання щодо особливостей запуску власного бізнесу, правових та фінансових питань при започаткуванні підприємницької діяльності, основ написання бізнес-плану, а також допоможе виробити навички формування маркетингової стратегії та презентації продукту. Ця програма спрямована на розвиток та вдосконалення навичок, які є необхідними для успішної реалізації бізнесу.

Навчання розпочнеться з 25 травня та триватиме до 17 червня. Програма курсу складається з 8 вебінарів, які відбуватимуться у понеділок та середу з 16:00 до 18:00 год.

У разі виникнення запитань радять звертатися до координатора на електронну адресу [email protected]

Реєстрація триватиме до 18 травня.

Участь у програмі безкоштовна.

Програму «Skills Lab: власна справа» впроваджує агенція регіонального розвитку Вінницької області, а розробили її Центр «Розвиток КСВ» та Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Нагадаємо, раніше у Вінниці оголосили конкурс для юних містян, за результатами якого діти зможуть вступити на навчання до художньої школи.

Вінниця.info, зображення – ілюстративне