25 черв. 2019 10:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

76

0

На Вінниччині молодик викрав авто, щоб доїхати додому

На Вінниччині молодик викрав авто, щоб доїхати додому

Автомобіль повернули власникові, а зловмиснику загрожує до 5-ти років позбавлення волі


На Вінниччині молодик викрав авто, щоб доїхати додому

24 червня поліцейські встановили особу правопорушника, який викрав авто «Volkswagen Golf» у жителя м. Козятин. 20-річний хлопець розповів, що викрав авто, аби доїхати додому. Автомобіль повернули власникові, а зловмиснику загрожує до 5-ти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

21 червня до Козятинського відділення поліції звернувся 35-річний місцевий житель та повідомив, що невідомий чоловік незаконно заволодів його автомобілем марки «Volkswagen Golf». За словами заявника, автомобіль він залишив на станції технічного обслуговування для ремонту.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили правопорушника. Ним виявився раніше судимий 20-річний житель с.Іванківці, працівник станції технічного обслуговування. Правопорушник переховував транспортний засіб на території власного домоволодіння.

Зі слів зловмисника, він взяв автівку, бо хотів доїхати додому.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Вінниця.info