10 черв. 2020 17:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

125

0

На Вінниччині неповнолітній вистрілив чоловіку в обличчя. Хлопця затримали

На Вінниччині неповнолітній вистрілив чоловіку в обличчя. Хлопця затримали

Під час раптового конфлікту хлопець дістав пневматичний пістолет та вистрілив опоненту в лице


На Вінниччині неповнолітній вистрілив чоловіку в обличчя. Хлопця затримали

8 червня у Хмільнику на вулиці Івана Богуна під час раптового конфлікту між п’ятьма місцевими жителями один з його учасників витягнув пневматичний пістолет. В результаті двоє чоловіків отримали травми. Одному з них 17-річний стрілець вистрілив в обличчя. Хлопця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні хуліганських дій із застосуванням зброї.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Близько 19-ї години до поліції звернулись жителі районного центру та повідомили про бійку в середмісті.

За словами керівника Хмільницького відділення поліції Валерія Романюка, протягом години усі учасники конфлікту оперативниками були встановлені та доставлені до поліції для з’ясування обставин події. За попередньою інформацією, між двома компаніями місцевих жителів, серед яких було троє неповнолітніх, виник ситуативний конфлікт. Під час бійки тілесні ушкодження отримали двоє місцевих жителів віком 35 та 38 років. Старшому з потерпілих травмовано обличчя пострілом з пневматичного пістолету.

17-річний підліток, який стріляв, затримай. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Остаточна правова кваліфікація діям ще двох неповнолітніх учасників бійки 2002-го та 2003-го року народження буде надана в ході досудового розслідування.

Після злочину правопорушник встиг заховати зброю, але згодом показав місце, де її заховав. Пістолет направили на експертизу.

Слідчим відділенням поліції розпочато розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 та 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання - до 7 років ув’язнення.

На Вінниччині неповнолітній вистрілив чоловіку в обличчя. Хлопця затримали

На Вінниччині неповнолітній вистрілив чоловіку в обличчя. Хлопця затримали - фото 2

Нагадаємо, у Вінниці п’яний водій спровокував ДТП та влаштував бійку з патрульними, які оформляли на нього протокол.

Вінниця.info, фото – поліції