16 черв. 2020 09:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

111

0

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі

Всіх дітей доправили до Вінницької обласної дитячої лікарні


На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі

15 червня близько 21:50 по вулиці Руданського, що у селі Слобідка Калинівського району, місцева жителька, водійка автомобіля ВАЗ-21103, рухаючись заднім ходом, збила чотирьох дітей. Всіх постраждалих доправили до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні з травмами різного ступеню важкості. Один з травмованих хлопчиків – в комі. Дитина перебуває у реанімації. У водійки ж зафіксували 1,07 проміле алкоголю, що в понад п’ять разів перевищую норму. Нетверезу правопорушницю затримали в процесуальному порядку.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

За інформацією слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, яке здійснює досудове розслідування, попередньо встановлено, що 32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом, допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я.

Потерпілих дітей віком 4, 6, 7 та 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізували у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший з травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі.

Під час медичного освідування встановили, що водійка за кермом перебувала в стані алкогольного сп’яніння. «Драгером» зафіксовано 1,07 проміле алкоголю, що в понад п’ять разів перевищує допустиму норму.

На місці події слідчо-оперативною групою поліції та криміналістами проведені першочергові слідчі дії. Правопорушниця затримана у процесуальному порядку.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження). За таке правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі - фото 2

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі - фото 3

На Вінниччині п'яна водійка збила чотирьох дітей. Один з травмованих хлопчиків – у комі - фото 4


Нагадаємо, на Вінниччині водій іномарки збив літню жінку на мопеді та втік з місця аварії. Його затримали.

Вінниця.info, фото – з сайту поліції

title