16 лют. 2021 13:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

75

0

На Вінниччині нетверезий водій напав на поліцейського. Порушника затримали

На Вінниччині нетверезий водій напав на поліцейського. Порушника затримали

Порушник під час складання на нього протоколу вдарив одного з інспекторів патрульної поліції та зірвав з нього нагрудний відеореєстратор.


На Вінниччині нетверезий водій напав на поліцейського. Порушника затримали

15 лютого в Теплику працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили водія в стані алкогольного сп’яніння. Порушник під час складання на нього протоколу вдарив одного з інспекторів та зірвав з нього нагрудний відео реєстратор. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

В повідомленні йдеться, що близько 16-ї години на провулку Агрономічному в Теплику інспектори зупинили авто, за кермом якого був чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Крім цього, в чоловіка не було посвідчення водія.

В поліції зазначають – 48-річний порушник поводив себе агресивно, погрожував інспекторам фізичною розправою, після чого раптово вдарив одного з них.

«Під час складання протоколу за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння нетверезий водій накинувся на поліцейського з кулаками, зірвав з нього нагрудний відеореєстратор та пошкодив формений одяг. Наразі правопорушник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За умисне заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.

Порушника затримали та доставили до відділення поліції.

Тепер за умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Також чоловіка притягнули до адмінвідповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та без відповідних документів відповідно до ст. 130 КУпАП та ст. 126 КУпАП.

На Вінниччині нетверезий водій напав на поліцейського. Порушника затримали

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції