15 лип. 2020 10:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

119

0

На Вінниччині оголосили підозру пенсіонеру, який молотком вбив кошеня

На Вінниччині оголосили підозру пенсіонеру, який молотком вбив кошеня

Пенсіонеру загрожує до трьох років тюрми


На Вінниччині оголосили підозру пенсіонеру, який молотком вбив кошеня

70-річному жителю села Павлівка Погребищенського району оголосили підозру за вбивство тварини. Наприкінці червня він молотком забив 10-місячне кошеня. Так він хотів провчити тварину за те, що крала курчата. Тепер пенсіонеру загрожує до трьох років тюрми.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

За словами начальника Погребищенського відділення поліції Павла Дармограя, 25 червня до Погребищенського відділення поліції звернулась 35-річна жителька Київської області з повідомленням про те, що літній односелець матері вбив її 10-місячне кошеня.

За словами заявниці, вона на кілька днів поїхала у власних справах, а свого котика породи мармуровий бенгал залишила матері.

Згідно результату експертизи, кошеня померло у результаті втрати крові внаслідок травматичних ушкоджень, нанесених тупим предметом по голові.

За наявною інформацією, місцева жителька на вулиці впіймала кошеня, яке, на її думку, крало курчат. Вона посадила його у мішок та покликала сусіда, щоб той його провчив. В результаті пенсіонер молотком розправився з твариною.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 299 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання до трьох років обмеження волі.

Вінниця.info