30 січ. 2020 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

48

0

На Вінниччині оштрафували заступника начальника відділення поліції, який сів за кермо п’яним

На Вінниччині оштрафували заступника начальника відділення поліції, який сів за кермо п’яним

Також його позбавили права керування усіма видами транспортних засобів строком на 1 рік.


На Вінниччині оштрафували заступника начальника відділення поліції, який сів за кермо п’яним

Суд визнав винним заступника начальника одного із районних відділень поліції у керуванні автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння. Тепер водій має сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень, також його позбавили права керування усіма видами транспортних засобів строком на 1 рік.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

В рамках судового розгляду, суд проаналізував пояснення працівників поліції, водія, який вину не визнав, дослідив матеріали справи, надані докази. Зокрема, під час огляду відеозапису з нагрудної камери патрульного, судом було встановлено наступне: водій здійснив проїзд на червоне світло світлофора, за що був зупинений патрульними, які виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння (нерозбірлива мова, почервоніння обличчя). Також, суд врахував те, що чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки автомобіля та не погодився проїхати до медичного закладу.

«Тому, суд зважаючи на те, що водій вчинив суспільно-небезпечне правопорушення, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху, дійшов висновку, що для його виправлення та запобігання вчиненню ним нових правопорушень буде достатнім покаранням у виді адміністративного стягнення (штрафу) з позбавленням права керування усіма видами транспортних засобів.

Вказана подія сталася в середині грудня 2019 року в місті Вінниці», - зазначають у прес-службі суду.

Нагадаємо, що громадянину Ізраїлю, який скоїв смертельну ДТП у Немирівському районі, призначили заставу: родичі збирають гроші, щоб допомогти потерпілим.

Вінниця.info, фото - ілюстративне