16 трав. 2021 10:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

40

0

На Вінниччині п’яний водій намагався дати хабаря поліцейським

На Вінниччині п’яний водій намагався дати хабаря поліцейським

Тепер водієві загрожує до 4 років позбавлення волі


На Вінниччині п’яний водій намагався дати хабаря поліцейським

14 травня неподалік Крижополя, поліцейські зупинили п’яного водія. Чоловік намагався дати хабаря правоохоронцям, щоб ті не притягували його до відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння. В поліції відкрили кримінальне провадження, водієві загрожує до 4 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 23.00 години екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ 2101», водій якого за кермом знаходився із ознаками алкогольного сп'яніння. Проходити перевірку на стан сп’яніння на «Драгері» та у медзакладі 23-річний водій відмовився. Під час складання протоколу за керування в стані сп’яніня, правопорушник запропонував інспекторам 3000 гривень неправомірної вигоди, аби уникнути відповідальності. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Наразі, слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Порушникові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info