27 груд. 2023 14:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

129

0

На Вінниччині п’яний водій за 10 тисяч гривень хотів відкупитися від поліцейських

На Вінниччині п’яний водій за 10 тисяч гривень хотів відкупитися від поліцейських

Слідством задокументовано даний злочин


 На Вінниччині п’яний водій за 10 тисяч гривень хотів відкупитися від поліцейських

26 грудня у Гайсинському районі п’яний водій автомобіля ЛУАЗ намагався за 10 тисяч гривень підкупити поліцейських, аби ті не складали на чоловіка адмінпротокол. Слідством задокументовано даний злочин.

Про це повідомили у поліції Вінниччини.

«На автодорозі між селами Устя та Берізки Гайсинського району, патрульні поліцейські перевірили автомобіль ЛУАЗ, який стояв на узбіччі дороги. Водієм автомобіля виявився 40-річний житель Кіровоградської області. Поліцейські з’ясували, що чоловік зробив вимушену зупинку через технічну несправність автомобіля.

Поспілкувавшись з водієм правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Проведеним оглядом на стан сп’яніння в організмі водія виявили 3 проміле алкоголю. Окрім того, у чоловіка було відсутнє посвідчення водія», – йдеться у повідомленні.

Аби уникнути відповідальності під час складання протоколу порушник запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 10 000 гривень. Правоохоронці неодноразово попереджували чоловіка про кримінальну відповідальність за таку пропозицію, на що останній не реагував. Слідчі відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції задокументували даний злочин.

Слідством розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Порушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відносно правопорушника складено протоколи за вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 130 КУпАП України та ч. 1 ст. 126 КУпАП.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео поліції

title