24 січ. 2020 16:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

67

0

На Вінниччині пенсіонера пограбували двічі за день

На Вінниччині пенсіонера пограбували двічі за день

Зловмисники відібрали майже тисячу гривень та три телефони


На Вінниччині пенсіонера пограбували двічі за день

22 січня до поліції звернувся 73-річний житель Гайсина та повідомив, що напередодні ввечері його пограбували. Нападник прийшов до нього додому та силоміць відібрав в літнього чоловіка майже тисячу гривень. Потерпілий, намагаючись повернути вкрадене, зумів відібрати в зловмисника лише його сумку. Пізніше грабіжник повернувся до пенсіонера разом з товаришами, побив його та забрав, окрім своїх речей, ще й три мобільні телефони. Наразі людей, що підпадають під опис, затримали правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Потерпілий, який проживає в Гайсині, звернувся до свого дільничного офіцера поліції наступного дня після нападу. Пізніше правоохоронець помітив на вулиці трьох людей, що підпадають під опис пенсіонера. 37-річного жителя Бершадського району та двох 17-річних місцевих жителів поліцейський доставив до відділу поліції. Зловмиснику оголосили про підозру, він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Сьогодні йому мають обрати міру запобіжного заходу.

Правову кваліфікацію діям неповнолітніх, які були присутні під час вчинення злочину, нададуть під час досудового розслідування.

Слідчі розпочали розслідування кримінальних проваджень за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За такі злочини передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Окрім того, поліція визначає, чи був затриманий причетним до інших злочинів.

Вінниця.info