18 верес. 2019 14:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

41

0

На Вінниччині під час обгону ВАЗ в’їхав у Renault: постраждав підліток

На Вінниччині під час обгону ВАЗ в’їхав у Renault: постраждав підліток

17 вересня у Липовецькому районі у результаті зіткнення автомобілів «ВАЗ 2107» та Renault Megane травмувались двоє людей


На Вінниччині під час обгону ВАЗ в’їхав у Renault: постраждав підліток

17 вересня у Липовецькому районі у результаті зіткнення автомобілів «ВАЗ 2107» та Renault Megane травмувались двоє людей, серед яких неповнолітній. Обставини та причини аварії будуть встановлені під час досудового розслідування.Аварія сталась близько 18.20 на автодорозі Приборівка – Вінниця.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

На заокругленій ділянці дороги 24-річний водій автомобіля ВАЗ 2107, житель села Вінницькі Хутори, під час обгону вантажівки виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Renault Megane, яким керував 33-річний вінничанин.

У результаті аварії травмувались пасажири «ВАЗа» - 47-річний житель Ямпільського району та 16-річний вінничанин. Чоловіка після надання медичної допомоги лікарі відпустили додому, а підліток з переломом плечової кістки ушпиталений до травматологічного відділення лікарні.

Водії освідувані. Вони тверезі.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі.

Нагадаємо, що у Вінниці два екіпажі патрульних переслідували Mercedes-Benz, водій якого був під дією наркотиків.

Вінниця.info