10 берез. 2020 11:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

На Вінниччині поліцейські розшукали та повернули додому двох дітей

На Вінниччині поліцейські розшукали та повернули додому двох дітей

Поліцейські розшукали та повернули додому двох неповнолітніх дітей віком 8 та 15 років


На Вінниччині поліцейські розшукали та повернули додому двох дітей

Протягом вечора 9 березня, у двох районах Вінниччини поліцейські розшукали та повернули додому двох неповнолітніх дітей віком 8 та 15 років.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області, близько 20-ї години до поліції звернулась мешканка села Гнатків Томашпільського району про зникнення її 8-річної онуки.

На пошуки 8-річної Марини підняли по тривозі особовий склад Томашпільської поліції. Бабуся, яка сама виховує дівчинку, розповіла, що дитина ще о 12 годині пішла до свого батька, який проживає у цьому ж селі. Коли ввечері вона пішла за онукою, то дівчинки там не було, а нетверезий батько не зміг пояснити, де дитина.

Поліцейські обійшли все село, перевірили околиці, про зниклу дитину були орієнтовані усі підрозділи поліції області. Водночас перевіряли усіх родичів дівчинки. Дитину знайшли поліцейські групи реагування патрульної поліції в сусідньому селі у родича, який гостював у її батька. Поліцейським чоловік пояснив, що забрав дівчинку до себе, щоб не залишати її з п’яним батьком, а повідомити про це бабусю не зміг.

В цей же день, о 23:30 до поліції надійшло повідомлення про зникнення 15-річної дівчинки з селища Вороновиця. До другої години ночі шукали поліцейські дитину. Як виявилося, дитина після сварки з батьками пішла з дому. Правоохоронці знайшли її у подруги.

Обох дітей повернули рідним.

З початку року поліцейські Вінничини розшукали 92 неповнолітніх.

Вінниця.info, фото ілюстративне