23 берез. 2019 14:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

47

0

На Вінниччині поліцейські цілодобово охоронятимуть 8 окружних виборчих комісій

На Вінниччині поліцейські цілодобово охоронятимуть 8 окружних виборчих комісій

На Вінниччині поліцейські заступили на цілодобову охорону на 8 окружних виборчих комісій


На Вінниччині поліцейські цілодобово охоронятимуть 8 окружних виборчих комісій

23 березня поліцейські Вінниччини заступили на цілодобову охорону на 8 окружних виборчих комісіях.

Для охорони ОВК задіяно 16 працівників поліції. Кожна окружна виборча комісія охороняється 2 поліцейськими, екіпірованими спецзасобами та зі зброєю.

Для ефективного реагування на усі повідомлення щодо порушень виборчого законодавства в Головному управлінні розгорнуто роботу в цілодобовому режимі ситуаційного центру.

Усі можливі спроби дестабілізації ситуації і порушень виборчого законодавство будуть адекватно припинятися відповідно до Закону.

Посилено роботу слідчо-оперативних груп та в день голосування на вулицях буде збільшено кількість поліцейських.

Увесь особовий склад поліції буде задіяний для забезпечення вільного волевиявлення громадян, охорони виборчої документації, попередження будь-яких спроб фальсифікації.

До превентивних заходів буде залучено близько трьох тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України, до 50-ти слідчо-оперативних, вибухо-технічних, кінологічних та криміналістичних груп, а також груп швидкого реагування спецпризначенців, які чергуватимуть цілодобово в кожному територіальному підрозділі, аби не допустити вчинення будь-яких правопорушень, в тому числі провокацій.

Вінниця.info